Wat Doen We

Fiberlaser snijden

Met onze lasermachine bieden wij de mogelijkheid om allerlei vormen en ontwerpen uit te voeren met hoge nauwkeurigheid. Bij ons kunt u terecht voor zowel stukwerk en kleine series en wij streven steeds naar een snelle en correcte levertermijn.

Staal tot max. 15mm

Inox tot max. 8mm

Aluminium tot max. 8mm

Max. plaatafmeting 3000mm x 1500mm

Werkmethode: 

Mogelijkheid 1:

– U tekent zelf uw stukken in een ontwerpprogramma en stuurt deze door in .dxf of .dwg formaat met daarbij de nodige informatie zoals hoeveelheid, materiaalkeuze en dikte.

Mogelijkheid 2:

– Wij maken de technische tekening voor u, op basis van een schets of een gesprek. Het voordeel van deze manier van werken is, dat we met u kunnen meedenken en samen tot het beste ontwerp komen. Het ontwerp wordt voorgelegd en na goedkeuring ingeladen in het programma van de lasermachine.

We beschikken over een uitgebreid machinepark en kunnen u verder helpen bij het assembleren van uw stukken indien gewenst.

Met ons machinepark kunnen we volgende technieken toepassen:

– plooien

– snijden

– lassen (mogelijkheid volgens norm EN-1090)

– zagen

– plasma / autogeen branden

– walsen

– conventioneel draaien

– conventioneel frezen

Onze aanpak

Afspraak: We komen bij u langs, bekijken samen uw noden en wensen en bespreken de mogelijkheden. Vervolgens bezorgen we u een ontwerp en een offerte op maat.

Productie: Na uw goedkeuring van het ontwerp en de offerte starten we de productie. Dit doen we in ons eigen atelier in Dentergem. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren en hebben we de volledige controle over het hele productieproces in handen.

Levering en installatie: We komen alles ter plekke installeren en monteren.

Service: U kunt ook een beroep doen op ons voor nazicht van de installatie, reiniging, herstelling en onderhoud. Vraag gerust een prijsofferte.

Wij bouwen mee aan de groei van uw bedrijf

Een bedrijf vraagt veel investeringen: silo’s, stallen, loodsen, opslagruimtes, machines, …. Hiervoor wilt u natuurlijk graag in zee gaan met een betrouwbare partner.  JDB Construct garandeert u een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met onze jarenlange ervaring, kennis en uitgebreid machinepark bieden we u duurzame en kwaliteitsvolle producten.

Metaalconstructie

Wij zetten onze jarenlange ervaring en kennis in om al uw metalen constructiewerken en onderdelen te ontwerpen, ontwikkelen en installeren. Altijd met een hoogwaardige service.

Welke constructies maken we …

Lees Meer

Silobouw En Transportsystemen

De bouw van silo’s is onze specialiteit. We maken opslagplaatsen voor stort- of bulkgoederen voor binnen en buiten. Onze silo’s zijn vervaardigd uit staal en inox.

Lees Meer

Machines

Uw bedrijf kan natuurlijk niet zonder deugdelijke machines. Bij ons bent u verzekerd van een service op uw maat, met een …

Lees Meer